Ikke gå etter trender

Jeg vet det er mange som liker å ha et moderne hjem og hører ofte spørsmål før oppussing “Hva er det moderne å gjøre nå?”

Svarer alltid at det ikke er noe som er moderne og ikke. Ting forandrer seg hele tiden og alt er også smak og behag. For noen vil det være fint det som er moderne, mens for noen vil det føles stygt. Personlig liker jeg ikke det som er moderne nå for det har veldig lite følelser i seg og når jeg besøker hjem til mine kunder, så ser det ofte helt lik ut som hos mange andre. Det er lov å være annerledes ! 

Når du skal gjøre noen forandringer hjemme så bør du først tenke hva som er fint for deg for det er du som skal bo der. Jo mer du liker det jo lenger vil du ikke bli lei av det. Det er ofte det som skjer når man går etter trender som forandrer seg hvert år. Om et år vil det ikke lenger være moderne eller fint og du vil bli lei av dine valg. 

Jeg har selv tatt valg ved oppussing av min leilighet og mange hadde kanskje aldri valgt det, men jeg valgte blå kjøkken innredning. Det er da jeg ble mer åpen for å velge farger litt mer modig

Hvorfor er det viktig å bruke riktig produkter?