Om oss

For mange er navnet på bedriften bare et navn. Da jeg laget vårt navn, eksisterte ikke bedriften ennå, men til slutt passet den til det vi ønsket å levere som en bedrift. 

I 2018 studerte jeg for å kunne bli personlig trener og hjelpe andre med å holde seg friske, samt ha en nær kontakt med kundene. Dette snudde helt etter studiene, da jeg skjønte at det er maling jeg elsker å jobbe med. Isteden for personlig trener, ble jeg en personlig maler. Grunnen til at vi bestemte oss for å bli med det navnet er fordi vi elsker en nær kontakt med kundene våre og kunne tilpasse en leilighet til en bestemt person. Kunden skal føle seg trygg med oss, ha god kontakt med den som utfører jobben og føle seg forstått. 


Personlig maler startet i 2023 og vi er nå et team av en malermester og en malersvenn som er glad i det vi driver med og er alltid åpen for utvikling. Vi håper på å forandret hele malerbransjen og måten vi både utfører arbeidet, men også måten å drive en bedrift på.


5 Grunner til å velge oss

Kvalitet

Å levere godt og forventet resultat er det aller viktigste. Kunden skal alltid føle seg godt i eget hjem og enda bedre etter oppussingen. Sluttresultatet skal alltid gi en følelse av at oppussing er en luksus.

Verdi

Det er viktig å vite hva man betaler for og hva kan man forvente. Vi elsker å alltid gi det lille ekstra fra oss. Vi passer veldig godt på din bolig.

Lidenskap

Vi elsker jobben vår og se fornøyde kunder. Å behandle hver enkelt kunde personlig gjør at vi kan hele tiden utvikle oss og bli bedre på det vi gjør.

God kommunikasjon

Kunder er alltid det viktigste og vi tar derfor godt vare på hver enkelt ved å ha god kommunikasjon både under prosessen og etter den.

Smarte løsninger

Det er ikke alltid en kunde vet hva som kan lønne seg å gjøre og er derfor greit å få flere alternativer, få vite smarte løsninger og tips underveis.