Hvor mye koster en maler?

Et tema som vandrer ofte rundt på oppussing grupper som om det var et konkret svar på dette. Hvert prosjekt er annerledes og krever forskjellig utføring. Uansett om dette er på pris eller på timer så kan en og samme jobb koste forskjellig. Ikke nødvendigvis fordi det er forskjellige måter å utføre dette på, men også på grunn av kompetansen til en maler. Det har blitt slik at alle har satt en standard pris for håndverkere som om alle var helt like. Standard lønn er noe som aldri har funket i systemet. Noen har høyere kompetanse enn de andre. Noen har mer erfaring selv om en har jobbet mindre år i faget. Alt handler om viljen til å lære og å være nysjerrig på yrket sitt. 

Vi setter stor vekt på detaljer og høy kvalitet, men også på utvikling. Hver dag prøver vi å lære oss noe nytt, gjøre noe bedre ikke bare ved å være på jobb men også ved å ta utdanninger og kurs som kan heve kompetansen vår. 

Å vite hvor mye man er verdt og den jobben man utfører er viktig og kan ikke sammenlignes med andre. Alle jobber for sin egen regning og ønsker man høy standard så må man regne med høyere pris uansett hva man skal pusse opp eller kjøpe. Man vil aldri få høy standard, lav pris, og rask utføring samtidig. 

Du fikk likevel ikke svar på spørsmålet men det kan du få ved å sende en mail til oss

  personligmaler@gmail.com

Ikke gå etter trender