Er det lurt å renovere bolig?

Total renovering er noe veldig mange er redde for spesielt ved kjøp av ny bolig. Første man tenker på når man kommer inn er kostnader og MYE jobb. Skal ikke lyve for det er både kostbart og krever mye arbeid. Derfor er det veldig mange som velger heller nybygg der man kan flytte inn med “beina på bordet” eller noe som allerede er pusset opp. 

Hvorfor er det likevel bedre å kjøpe gammelt eller renovere om du allerede eier noe? Hvis du tenker langsiktig, så kan dette være en god og lønnsomt investering. Gjør du en oppgradering av din bolig, så vil den i mange tilfeller øke kraftig i verdien slik at du får tilbake de kostnadene og kan i tillegg tjene noe på det når du skal selge en dag. 

Husk ! De fleste mennesker kjøper først med øyner. Derfor er det lurt å pusse opp og levere en fin finish. Sats på gode håndverkere slik at jobben blir også utført på en riktig måte slik at nye eiere ikke kan sende noe klage. Er mye ufaglært arbeid som ofte gjøres rett før salg og dette kan bli kostbart om ny eier legger merke til feil og mangler. 

Vi er glad i renovering! Send gjerne melding om du har spørsmål angående renovering eller send mail om du ønsker en gratis befaringHva forteller oss en grønn farge?